logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amersfoort // GPS tocht Amersfoort
Groepsuitje Amersfoort

GPS tocht Amersfoort

Bedrijfsuitje of groepsuitje voor all-in prijs

Altijd al eens met een GPS door Amersfoort willen lopen? Aan de hand van diverse punten door de stad wordt u samen met uw team getest op uw denkvermogen door het beantwoorden van verschillende vragen en uiteenlopende opdrachten.

Het is dus zeker niet zomaar een stukje lopen met een GPS apparaat door de groeistad Amersfoort. U loopt een prachtige route door het historische Amersfoort. Vermaak met een knipoog naar sportief en gezond bezig zijn met elkaar! Natuurlijk in combinatie met heerlijk eten en drinken in diverse restaurants. Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Amersfoort.GPS tocht Amersfoort

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Amersfoort in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Amersfoort

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Amersfoort is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Klik hier voor meer informatie over deze GPS tocht in Amersfoort


Amersfoort is een van de grootste monumentensteden van Nederland en dat voel je wanneer je de middeleeuwse straten en historische gebouwen verkent. De grachten, muurhuizen en de Koppelpoort verwijzen nog altijd naar het Amersfoort van de 13e eeuw. Je komt tijdens de personeelsuitjes van uitjes en eten altijd langs de prachtige straten en grachten. Dit maakt Amersfoort een geweldige stad voor een personeelsuitje.
Wilt u nou ook uw personeelsuitje in Amersfoort tot op de puntjes geregeld? Uitjes en Eten regelt dit voor u. Van de ontvangst tot de afsluiting, van het uitje tot de catering. Alles wordt voor u op maat georganiseerd.


Bedrijfsuitjes Amersfoort

Personeelsuitje Amersfoort

Uitjes en Eten organiseert graag uw personeelsuitje in Amersfoort. Uw personeelsuitje in Amersfoort wordt op maat geregeld. Onze professionele maar vooral enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw uitje tot een succes wordt. Van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteit tot en met de catering Uitjes en Eten regelt het voor u tot in de puntjes.

Groepsuitje Amersfoort

Ontdek de wonderlijke mengeling de een rustieke, oude, maar o zo verrassend moderne stad Amersfoort. Dit maakt Amersfoort de ideale stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. De Uitjes en Eten organisatie en begeleiding zal er samen met u een geslaagde dag van maken.

Puzzeltocht Amersfoort

Een Puzzeltocht of speurtocht als groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort? Uitjes en Eten is de specialist in deze Groeistad. Met een puzzeltocht door deze stad zoals Bikken en Klikken of een GPS tocht ontdekt u Amersfoort op een leuke en verassende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn in combinatie met eten en drinken. Enkele andere puzzeltochten door Amersfoort zijn; The Ball, Wie is de Rat, Crazy 88, Stads Gamen, etc.

GPS tocht Amersfoort

Ontdek de binnenstad van Amersfoort met een GPS tocht van Uitjes en Eten. Dit kan met een bedrijfsuitje of groepsuitje GPS Menutocht en Stads Gamen. De bedrijfsuitjes en groepsuitjes zijn in combinatie met vele originele, uitdagende en ludieke opdrachten. De Uitjes en Eten begeleider zorgt ervoor dat uw uitje perfect verloopt. Welk team wint de GPS Trofee?

Teambuilding Amersfoort

Samenwerken, communiceren en plezier maken, daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten. De programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. De begeleiding van Uitjes en Eten helpt u graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.