logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amersfoort // Puzzeltocht Amersfoort
Groepsuitje Amersfoort

Puzzeltocht Amersfoort

Bedrijfsuitje of groepsuitje voor all-in prijs

Amersfoort is een ideale plaats voor een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten organiseert originele en unieke puzzeltochten altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. De puzzeltocht of speurtocht brengt u op de mooiste plekjes van Amersfoort. De Lange Jan, het Mondriaanhuis en de Koppelpoort, u ziet het allemaal.

Ontdekken en genieten, dat ervaart u bij de speurtochten van Uitjes en Eten. Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten: Fotopuzzeltocht Amersfoort, Wie is de Rat, City Risk, Stads Gamen en Levend Monopoly.Vindt u een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Voorbeelden van puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn; Fotopuzzeltocht Amersfoort, Wie is de Rat, GPS puzzeltocht, The Ball en StadsGamen.Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Amersfoort. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Een Wie is de Rat puzzeltocht door Amersfoort is een ludiek teamspel door de historische binnenstad. Hoe stiekem is de Rat? Lukt het de Rat om zijn team te laten verliezen? List en bedrog en teambuilding vormen de perfecte combinatie voor deze puzzeltocht. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Amersfoort

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verassende opdrachten op moeten lossen in Amersfoort. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een nieuwe, unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Amersfoort

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Amersfoort. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Amersfoort is een stad met een eigen gezicht. De kronkelige straatjes en sfeervolle pleintjes zijn een lust voor het oog. Van Piet Mondriaan tot Amersfoort als Pelgrimsstad. Amersfoort heeft heel veel te bieden, ook vindt u hier verschillende musea, die vaak op loopafstand van elkaar zitten. In Amersfoort vindt u naast de rijke historie ook moderne architectuur. Dit bewijst nog eens dat Amersfoort een veelzijdige stad is.

Door de vele historische herinneringen binnen de stad Amersfoort is deze stad de perfecte gelegenheid om een puzzeltocht te organiseren. De medewerkers van Uitjes en Eten helpen u hier graag bij. Uitjes en Eten biedt verschillende bedrijfsuitjes waarbij de puzzeltocht totaal niet meer ouderwets is, maar in een nieuwe jasje is gestoken. U kunt ervoor kiezen om een puzzeltocht te voet te doen maar misschien gaat u liever op een step door Amersfoort. Het is allemaal mogelijk bij Uitjes en Eten.


Bedrijfsuitjes Amersfoort

Personeelsuitje Amersfoort

Uitjes en Eten organiseert graag uw personeelsuitje in Amersfoort. Uw personeelsuitje in Amersfoort wordt op maat geregeld. Onze professionele maar vooral enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw uitje tot een succes wordt. Van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteit tot en met de catering Uitjes en Eten regelt het voor u tot in de puntjes.

Groepsuitje Amersfoort

Ontdek de wonderlijke mengeling de een rustieke, oude, maar o zo verrassend moderne stad Amersfoort. Dit maakt Amersfoort de ideale stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. De Uitjes en Eten organisatie en begeleiding zal er samen met u een geslaagde dag van maken.

Puzzeltocht Amersfoort

Een Puzzeltocht of speurtocht als groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort? Uitjes en Eten is de specialist in deze Groeistad. Met een puzzeltocht door deze stad zoals Bikken en Klikken of een GPS tocht ontdekt u Amersfoort op een leuke en verassende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn in combinatie met eten en drinken. Enkele andere puzzeltochten door Amersfoort zijn; The Ball, Wie is de Rat, Crazy 88, Stads Gamen, etc.

GPS tocht Amersfoort

Ontdek de binnenstad van Amersfoort met een GPS tocht van Uitjes en Eten. Dit kan met een bedrijfsuitje of groepsuitje GPS Menutocht en Stads Gamen. De bedrijfsuitjes en groepsuitjes zijn in combinatie met vele originele, uitdagende en ludieke opdrachten. De Uitjes en Eten begeleider zorgt ervoor dat uw uitje perfect verloopt. Welk team wint de GPS Trofee?

Teambuilding Amersfoort

Samenwerken, communiceren en plezier maken, daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten. De programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. De begeleiding van Uitjes en Eten helpt u graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.