logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amersfoort // Teambuilding Amersfoort
Groepsuitje Amersfoort

Teambuilding Amersfoort

Bedrijfsuitje of groepsuitje voor all-in prijs

Een actief teambuilding programma met diverse activiteiten in Amersfoort! Ga de uitdaging aan met jezelf en met elkaar en wordt zo een topteam! De kern van 'Teambuilding' is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten. Iedereen verlegd zijn grenzen, wordt geinspireerd door zijn teamleden en de kracht van het collectief wordt snel zichtbaar.
Het doel van Teambuilding is om een topteam te worden!
Daarnaast betekent teambuilding voor Uitjes en Eten uiteraard dat u ook gezamenlijk heerlijk kan eten en drinken in diverse restaurants. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.
Hieronder vindt u een selectie van onze teambuilding programma´s in Amersfoort. Klik hier voor een volledig overzicht.Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Amersfoort. Hoe stiekem is de Rat? Welke Rat lukt het om ongemerkt zijn team te laten verliezen? Teambuilding, list en bedrog en heerlijk eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teambuilding programma waarbij diverse spannende en leuke spellen afgewisseld worden met heerlijk eten en drinken. Welk team neemt de DinerSlag Trofee mee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Amersfoort is een van de grootste monumentensteden van Nederland en dat voel je wanneer je de middeleeuwse straten en historische gebouwen verkent. De grachten, muurhuizen en de Koppelpoort verwijzen nog altijd naar het Amersfoort van de 13e eeuw. Je komt tijdens de teambuilding programma´s van uitjes en eten altijd langs de prachtige straten en grachten.
Dit maakt Amersfoort een geweldige stad voor een teambuilding programma. Wilt u nou ook uw teambuilding in Amersfoort tot op de puntjes geregeld?
Uitjes en Eten regelt dit voor u. Van de ontvangst tot de afsluiting, van het uitje tot de catering. Alles wordt voor u op maat georganiseerd.


Bedrijfsuitjes Amersfoort

Personeelsuitje Amersfoort

Uitjes en Eten organiseert graag uw personeelsuitje in Amersfoort. Uw personeelsuitje in Amersfoort wordt op maat geregeld. Onze professionele maar vooral enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw uitje tot een succes wordt. Van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteit tot en met de catering Uitjes en Eten regelt het voor u tot in de puntjes.

Groepsuitje Amersfoort

Ontdek de wonderlijke mengeling de een rustieke, oude, maar o zo verrassend moderne stad Amersfoort. Dit maakt Amersfoort de ideale stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. De Uitjes en Eten organisatie en begeleiding zal er samen met u een geslaagde dag van maken.

Puzzeltocht Amersfoort

Een Puzzeltocht of speurtocht als groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort? Uitjes en Eten is de specialist in deze Groeistad. Met een puzzeltocht door deze stad zoals Bikken en Klikken of een GPS tocht ontdekt u Amersfoort op een leuke en verassende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn in combinatie met eten en drinken. Enkele andere puzzeltochten door Amersfoort zijn; The Ball, Wie is de Rat, Crazy 88, Stads Gamen, etc.

GPS tocht Amersfoort

Ontdek de binnenstad van Amersfoort met een GPS tocht van Uitjes en Eten. Dit kan met een bedrijfsuitje of groepsuitje GPS Menutocht en Stads Gamen. De bedrijfsuitjes en groepsuitjes zijn in combinatie met vele originele, uitdagende en ludieke opdrachten. De Uitjes en Eten begeleider zorgt ervoor dat uw uitje perfect verloopt. Welk team wint de GPS Trofee?

Teambuilding Amersfoort

Samenwerken, communiceren en plezier maken, daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten. De programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. De begeleiding van Uitjes en Eten helpt u graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.